Novosti

Yealink rješenja za Microsoft Teams

Yealink - Microsoft Teams Solutions

Cjelokupna ponuda komunikacijske opreme certificirane za Microsoft Teams

Yealink oprema za Microsoft Teams
Prilagođeno glasovno i video iskustvo za različite sobe za sastanke

Yealink MVC II serija sustava za Microsoft Teams Rooms na Windows platformi

Yealink MVC II serija sustava za videokonferenciju i kolaboraciju uz Microsoft Teams Rooms (MTR) obuhvaća gotove pakete u kojima se nalazi sve što vam je potrebno za besprijekornu i inteligentnu interakciju, povezivanje i suradnju s unutarnjim i vanjskim korisnicima, pokrivajući svaki scenarij od malih do iznimno velikih prostora.

Značajke umjetne inteligencije

Inteligentna kamera UVC86 podržava značajku praćenja predavača (Presenter Tracking), praćenja aktivnog govornika (Speaker Tracking) i automatskog podešavanja optimalnog kadra (Auto Framing), dok mikrofoni VCM36 s ugrađenom Yealink Noise Proof tehnologijom osigurava da se svi sudionici mogu pratiti, vidjeti i čuti uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka

Yealink rješenja za Microsoft Teams

Povezivanje korištenjem jednog Cat5e kabla

Yealink MVC sustavi koriste samo jedan CAT5e kabel između stola za sastanke i područja gdje je smješten TV ili interaktivni zaslon kako bi se izbjegao neuredan stol s mnoštvom nepotrebnih kablova. U usporedbi s USB kabelom, Yealink CAT5e kabel može se produžiti do 40 metara uz značajno niže troškove. Uz jednostavnu implementaciju, Yealink MVC sustavi osiguravaju da vaša soba za sastanke ostane uredna i čista.

Yealink rješenja za Microsoft Teams

Kompatibilni audio sustavi

Yealink MVC sustavi opremljeni su fleksibilnim opcijama za prihvat i reprodukciju zvuka kako bi se zadovoljili različiti scenariji korištenja, te kako bi se prilagodili različitim potrebama. Primjerice, moguće je odabrati bežične, stropne ili mrežne mikrofone za različite prostorije. Korisnici mogu odabrati bilo koji Yealink audio uređaj ili povezati MVC sustav s audio rješenjima drugih proizvođača, kao što su Shure, Biamp, QSC, SENNHEISER, Nuvera.

Yealink rješenja za Microsoft Teams
Yealink rješenja za Microsoft Teams

Rješenja za Microsoft Teams Rooms za iznimno velike prostorije

Yealink MVC940/960 sustavi su prilagodljivo rješenje s više kamera i fleksibilnim audio mogućnostima koji osiguravaju da se svi mogu vidjeti i čuti jednako i jasno u iznimno velikim prostorijama kao što su učionice, fakultetske predavaonice i konferencijske dvorane. Uz mogućnost povezivanja do 9 kamera koje istovremeno pokrivaju razne dijelove prostorije, obrazovanje na daljinu i on-line prijenosi događanja dobivaju potpuno novu dimenziju, uključujući sve sudionike.

Yealink rješenja za Microsoft Teams

Bežično dijeljenje sadržaja

Uživajte u trenutnom bežičnom dijeljenju sadržaja na jedan dodir jednostavnim uključivanjem WPP20 u vaše računalo. Korisnici mogu podijeliti sadržaj bez obzira gdje se nalaze u sobi za sastanke – bez ograničenja nametnutih duljinom kabla, čak i u iznimno velikim prostorijama. Svaki tablet za upravljanje videokonferencijama MTouch II podržava povezivanje do 4 WPP20 istovremeno, uz podršku za glatko prebacivanje između dijeljenja sadržaja bežično ili putem kabla.

Yealink rješenja za Microsoft Teams

Integracija sa sustavima za upravljanje sastancima

Integrirana s AV platformama drugih proizvođača kao što su Extron, QSC, AMX i Shure, Yealink MVC serija nudi više fleksibilnosti i mogućnosti za korisnike koji žele upravljati sastancima i ostalom opremom korištenjem jednog sustava.

Yealink rješenja za Microsoft Teams
Yealink rješenja za Microsoft Teams

Bilo koja platforma uz Yealink BYOD rješenja

Yealink sustave za Microsoft Teams možete koristiti i na drugim platformama za videokonferencije uz jednostavno priključivanje (putem kabla ili bežično) na vaše osobno računalo.