Stručnjaci za IP komunikacije

Naše bogato iskustvo u suvremenim glasovnim i video komunikacijama jamče da ćemo uvijek ponuditi optimalna rješenja koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve i potrebe.

Distribucija s dodanom vrijednošću

Zajedno s našim partnerima distribuiramo telekomunikacijsku i mrežnu opremu vrhunskih svjetskih brandova brojnim korisnicima koji traže uvjerljivo najbolji odnos cijene i kvalitete

Tko smo?

Evol d.o.o. je distributer s dodanom vrijednošću specijaliziran za IP komunikacijsku opremu i rješenja, s iskustvom prikupljenim tijekom više od 2 desetljeća. Naša stručnost u području naprednih poslovnih komunikacija prepoznata je od strane brojnih klijenata diljem regije. Neki od vodećih proizvođača telekomunikacijske opreme dodijelili su nam status ovlaštenih i ekskluzivnih distributera za područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Što radimo?

Osim distribucije, u suradnji s našim partnerima, naše aktivnosti su usmjerene i na razvoj naprednih sustava i programskih rješenja iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Naše iskustvo, brojne reference, kreativnost i besprijekorna profesionalnost osiguravaju uspješnu suradnju s partnerima, kao i zadovoljstvo klijenata koji uz nove tehnologije štede svoje vrijeme, resurse i povećavaju svoju produktivnost.

Kako radimo?

Ovdje smo kako bi za vas pronašli najbolja rješenja, uključujući opremu vrhunske kvalitete. Naši stručnjaci će detaljno analizirati vaše potrebe, kako bismo predložili posebno kreirana rješenja u skladu s vašim potrebama, vodeći računa o mogućnostima budućih proširivanja sustava.

Već gotovo 10 godina, Evol d.o.o. je ekskluzivni Platinum/Gold Distributor Yealink proizvoda za područje Republike Hrvatske, Slovenije (Sekortel d.o.o.), Srbije (Senter d.o.o.), Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Kosova i Albanije. Iz široke ponude Yealink IP telefona, audio/video konferencijske opreme, kolaboracijskih rješenja za Microsoft Teams, Zoom i druge platforme za video/ujedinjene komunikacije, našim partnerima u distribuciji i krajnjim korisnicima pružamo komunikacijska rješenja s uvjerljivo najboljim omjerom cijene/performansi/mogućnosti na tržištu.

Distribucija Yeastar proizvoda koja uključuje telefonske centrale, VoIP gatewaye i rješenja za moderno radno mjesto poput rezervacija soba za sastanke dodatno zaokružuje našu ponudu suvremenih komunikacijskih uređaja i rješenja.

Yealink Gold Distributor
Yeastar 2022 Certified Distributor

Registracija: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080482586
MB: 1802844
OIB (VAT Nr.): 01156432877
PDV ID: HR01156432877
Temeljni kapital: 60.000,00 kn
Uprava: Zoran Senčar (jedini osnivač)

Poslovna banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
Bank HQ: Petrinjska 59, 10000 Zagreb
IBAN: HR2724840081103632495
Swift: RZBHHR2X