O nama

Evol d.o.o. je tvrtka s gotovo dva desetljeća iskustva u naprednim poslovnim komunikacijskim sustavima, te je prepoznata od brojnih renomiranih klijenata u zemlji i inozemstvu, kao i od strane nekih od vrhunskih proizvođača telekomunikacijske opreme, čiji smo autorizirani i ekskluzivni zastupnici na području Republike Hrvatske i drugih zemalja regije.

Osim distribucije, u suradnji s partnerskim tvrtkama, naše aktivnosti su također usmjerene na razvoj naprednih ICT sustava i aplikacija. Naše iskustvo, brojne reference, kreativnost i besprijekorna profesionalnost osiguravaju uspješnu suradnju s partnerima, a time i zadovoljstvo klijenata koji primjenom novih tehnologija uspješno štede vrijeme i novac, povećavajući učinkovitost svojih djelatnika.

Ovdje smo kako bi pronašli najbolje rješenje za naše partnere i klijente. Sve potrebe ćemo pažljivo poslušati i analizirati, kako bismo potpuno prilagodili ponuđena rješenja vodeći računa o trenutnim potrebama, raspoloživom budžetu, te o planovima za buduća proširenja sustava.

Evol d.o.o. ima Gold Distributor status za Yealink VoIP proizvode, iz čijeg širokog asortimana IP telefona našim partnerima u distribuciji i krajnjim korisnicima isporučujemo komunikacijska rješenja s najboljim omjerom cijena, performansi i mogućnosti na tržištu. Naša svakodnevna komunikacija sa odjelima razvoja, marketinga i tehničke podrške u Yealinku omogućuje nam da pružimo visoku razinu podrške partnerima i telekomima, kako bi olakšali njihove napore da postanu još konkurentniji na brzo rastućem VoIP tržištu.

Tvrtka registrirana na: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080482586
MB: 1802844
OIB: 01156432877
PDV ID: HR01156432877
Temeljni kapital: 60.000,00 kn
Uprava: Zoran Senčar (jedini osnivač)

Poslovna banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
Sjedište: Petrinjska 59, 10000 Zagreb
IBAN: HR2724840081103632495
Swift: RZBHHR2X