Video konferencija iz Yealinka

Yealink je službeno predstavio svoj novi napredni full HD sustav za videokonferencije – seriju VC koja uključuje modele VC400 (za središnje urede) i VC120 (za udaljene urede).

Temeljena na konceptu jednostavne kolaboracije, Yealinkova VCS serija daje poslovnim korisnicima mogućnost suradnje i komunikacije licem u lice, s više različitih lokacija i s više različitih uređaja, zahvaljujući širokoj kompatibilnosti i fleksibilnog interoperabilnosti s drugim sustavima za video konferencije. Ciljajući na poduzeća svih veličina, VCS serija osigurava savršeni balans između visoke kvalitete, jednostavnosti korištenja i financijske učinkovitosti.

Ovaj sustav je rezultat značajnih investicija Yealinka u napredne HD video tehnologije koje donose realističnu komunikaciju udaljenih korisnika licem u lice. HD kamere sa 18x optičkim zoomom i mikrofoni koji registriraju zvuk unutar 360 stupnjeva neki su od najvažnijih dijelova ovih sustava. Moćna centralna jedinica omogućuje video između 4 lokacije u 1080p razlučivosti, kao i dijeljenje sadržaja u istoj video kvaliteti.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge