Predstavljeni modeli SIP-T23P i SIP-T23G

Predstavljeni su novi modeli Yealink telefona iz serije T2x: SIP-T23P i SIP-T23G koji će u skorije vrijeme u potpunosti zamjeniti postojeći model SIP-T22P. Kako je to već postalo uobičajeno kod Yealinka, novi modeli donose brojna poboljšanja u odnosu na prethodnike, dok istovremeno zadržavaju od ranije poznatu kvalitetu, a cjenovno postaju još konkurentniji.

Yealink SIP-T23 dolazi u dvije verzije oznaka P (10/100 Ethernet) i G (Gigabit Ethernet), čime korisnici dobivaju dodatni izbor, ovisno o njihovim realnim potrebama.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge