OliveBox primio nagradu Deutsche Telekoma

U glavnom gradu Slovačke održana je ceremonija dodjele nagrada pobjednicima natječaja Business Wall Of Fame u organizaciju Deutsche Telekoma i startup inkubatora hub:raum. Nagradu je primio i OliveBox koji je izabran za najbolju cloud poslovnu aplikaciju u Hrvatskoj.

Ovime je i formalno započela suradnja naših razvojnih timova, a uskoro slijedi i integracija OliveBox-a s ICT Marketplace platformom Hrvatskog Telekoma, kao i opsežna marketinška kampanja povodom lansiranja ove cloud aplikacije.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge