Obnovljeni high-end modeli serije T2x

Predstavljanjem novih high-end modela SIP-T27P i SIP-T29G, Yealink je dovršio obnovu cijele serije T2x. Ova dva telefona će tijekom 2015. godine zamjeniti postojeće modele SIP-T26PSIP-T28P i SIP-T38G.

Novi modeli su opet donijeli brojna poboljšanja: novi dizajn bez korištenja papirnih oznaka za DSS tipke, veće i kvalitetnije zaslone koji sada još preglednije prikazuju veći broj korisnih informacija, povećani broj SIP računa itd.

Novost je i Yealink Optima HD Voice tehnologija koja osigurava vrhunsku kvalitetu zvuka, dok su sve ostale tehničke specifikacije i mogućnosti ovih uređaja u skladu s onim što se i očekuje od jednog od najboljih svjetskih proizvođača IP telefona.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge