Konferencijski IP telefon CP860 od danas u prodaji

Od danas je i službeno dostupan novi dodatak portfoliu Yealink IP telefona – konferencijski telefon CP860. Ovaj novi proizvod kombinira iznimne performanse zvuka s brojnim jedinstvenim karakteristikama, što ga čini idealnim konferencijskim telefonom za male i srednje velike prostorije.

Superiorna kvaliteta i čistoća zvuka za neometane konferencijske razgovore.
Yealink Optima HD Voice tehnologija i tri ugrađena mikrofona koji registriraju zvuk u krugu od 360 stupnjeva u dometu od 3 metra osiguravaju prirodnu glasovnu komunikaciju.

Spajanjem dodatna dva mikrofona CPE80 doseg se povećava za dodatnih 3 metra u svakom smjeru, čime CP860 postaje dovoljan i za prostorije veće površine.

Jedinstvene mogućnosti koje olakšavaju svakodnevnu komunikaciju
CP860 podržava povezivanje na mobilni telefon ili PC na kojima se mogu koristiti razne softphone aplikacije (Skype, Lync/Skype for Business, Bria, itd.) za konferencijske razgovore. Osim toga, podržava i konferenciju do 5 sudionika, čime se poboljšavaju komunikacije unutar tvrtke i smanjuju troškovi dodatne opreme. Uz opciju snimanja razgovora na USB memoriju, CP860 omogućuje korisnicima kasniju analizu konferencijskog razgovora ili dijeljenje isječaka konferencije.