Konferencijski IP telefon CP860 od danas u prodaji

Od danas je i službeno dostupan novi dodatak portfoliu Yealink IP telefona – konferencijski telefon CP860. Ovaj novi proizvod kombinira iznimne performanse zvuka s brojnim jedinstvenim karakteristikama, što ga čini idealnim konferencijskim telefonom za male i srednje velike prostorije.

Superiorna kvaliteta i čistoća zvuka za neometane konferencijske razgovore.
Yealink Optima HD Voice tehnologija i tri ugrađena mikrofona koji registriraju zvuk u krugu od 360 stupnjeva u dometu od 3 metra osiguravaju prirodnu glasovnu komunikaciju.

Spajanjem dodatna dva mikrofona CPE80 doseg se povećava za dodatnih 3 metra u svakom smjeru, čime CP860 postaje dovoljan i za prostorije veće površine.

Jedinstvene mogućnosti koje olakšavaju svakodnevnu komunikaciju
CP860 podržava povezivanje na mobilni telefon ili PC na kojima se mogu koristiti razne softphone aplikacije (Skype, Lync/Skype for Business, Bria, itd.) za konferencijske razgovore. Osim toga, podržava i konferenciju do 5 sudionika, čime se poboljšavaju komunikacije unutar tvrtke i smanjuju troškovi dodatne opreme. Uz opciju snimanja razgovora na USB memoriju, CP860 omogućuje korisnicima kasniju analizu konferencijskog razgovora ili dijeljenje isječaka konferencije.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge