End of Life modela SIP-T20 i SIP-T20P

Yealink je za kraj ove godine najavio kraj isporuka za modele SIP-T20 i SIP-T20P. Zamjenski modeli su SIP-T21 i SIP-T21P, koji u odnosu na prethodnike zadržavaju sve postojeće karakteristike i funkcionalnosti, a donose i poboljšanje u obliku grafičkog zaslona razlučivosti 132×64 piksela, istovremeno zadržavajući gotovo istu, pa čak i nešto povoljniju cijenu.

Budući da su modeli SIP-T21 i SIP-T21P već neko vrijeme dostupni na tržištu, modeli SIP-T20 i T-21P se više više neće naručivati i biti će dostupni u ograničenoj količini samo do isteka postojećih zaliha.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge