BroadSoft Customer Summit u Splitu

Yealink-Broadsoft-Split-0U hotelu Radisson Blu u Splitu održan je BroadSoft Customer Summit kojem su prisustvovali predstavnici brojnih telekom operatera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Kako je Yealink bio jedan od sponzora ovog događanja, tvrtka Evol d.o.o. je održala prezentaciju, te predstavila Yealink proizvode na izložbenom prostoru.

Yealink i Broadsoft već godinama usko surađuju kako bi telekomima ponudili robusno i cjenovno prihvatljivo rješenje na području unificiranih komunikacija za poslovne korisnike. Cijela serija Yealink IP telefona je duboko integrirana s BroadSoft BroadWorks platformom, a Yealink kao vendor je prvi ponudio integraciju s BroadSoft UC uslugama. Mnoge od prisutnih tvrtki koje već koriste ovu kombinaciju platforme i terminalne opreme potvrdile su svoja izvrsna iskustva i zadovoljstvo korisnika.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge