Pravila privatnosti

Tko smo

Mi smo tvrtka Evol d.o.o., a naša web stranica je https://www.evol.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Kada posjetitelj ove web stranice ostavi komentar (ukoliko je komentiranje omogućeno), prikupljamo podatke koji su prikazani u formi za komentiranje, kao i IP adresu posjetitelja i identifikator web preglednika (browser user agent string) koji nam pomažu u otkrivanju i zaustavljanju neželjenih poruka (spam-a).

Mediji

Ukoliko preneseta fotografija na našu web stranicu, trebali biste izbjegavati prenošenje slika koje sadrže podatke o lokaciji na kojoj je fotografija snimljena (EXIF GPS). Zlonamjerne osobe u posjedu takve fotografije mogu preuzeti takvu fotografiju i iz nje doznati točne lokacije gdje je snimka napravljena.

Kontakt forme

Ukoliko nam pošaljete poruku putem neke od kontakt formi, one će prikupiti vaše podatke kao što su ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu kako bismo mogli što kvalitetnije odgovoriti na vaš upit. Ove informacije se ne pohranjuju na našoj web stranici, nego se izravno proslijeđuju na naš e-mail.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete ali i ne morate prihvatiti da naša web stranica na vašem računalu ili drugom uređaju s kojeg pristupate pohrani vaše ime, e-mail adresu i web stranicu u obliku kolačića. Ovi kolačići se koriste iz praktičnih razloga kako ne biste slijedeći puta ponovno morali upisivati svoje podatke kako bi ostavili novi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako imate korisnički račun i prijavite se na ovu web stranicu, ona će postaviti privremeni kolačić kako bi utvrdila da li vaš web preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži vaše osobne podatke i automatski se briše kada zatvorite vaš web preglednik.

Kada se prijavite, ova web stranica će postaviti nekoliko dodatnih kolačića u kojima će pohraniti podatke o vašoj prijavi i vaše postavke prikaza sadržaja. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s postavkama traju jednu godinu. Ako odaberete “Zapamti me” (“Remember Me”), vaš kolačić za prijavu će trajati dva tjedna. Ako se odjavite iz korisničkog računa, kolačić za prijavu će biti uklonjen.

Više informacija o kolačićima potražite na stranici Korištenje kolačića.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Web stranica www.evol.hr može sadržavati i dodatni ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih stranica i iz drugih izvora se ponaša na isti način kao da ste izravno posjetili tu drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, uključivati dodatne alate  trećih strana za praćenje posjetitelja, i pratiti vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući i praćenje vaše interakcije s takvim sadržajem ako posjedujete korisnički račun i prijavljeni ste na tim stranicama (npr. Youtube video).

Analitika

Ova web stranica koristi sustav za praćenje aktivnosti posjetitelja stranica Google Analytics koji nam pomaže da bolje razumijemo odakle dolaze naši posjetitelji i koji sadržaj ovih web stranica pregledavaju. Na stranici www.evol.hr smo implementirali Google Analytics s uključenom opcijom “Anonymize IP”, tako da ne možemo putem sustava Google Analytics znati zadnjih nekoliko znamenki u vašoj IP adresi, stoga, ne možemo znati vašu točnu lokaciju. Google Analytics koristi kolačiće, a ukoliko želite isključiti Google Analytics, to možete učiniti u Centru privatnosti, klikom na Postavke.

S kim dijelimo vaše podatke

Vaše osobne podatke prikupljene prilikom posjete web stranici www.evol.hr ne dijelimo s trećim strana i koristimo ih isključivo za potrebe našeg poslovanja i komunikaciju s vama.

U slučaju upita od strane nadležnih institucija, ukoliko smo po zakonima Republike Hrvatske dužni dostaviti određene podatke o trećim stranama, to moramo učiniti.

U slučaju da samo posjetite našu web stranicu, ostavite komentar ili nam pošaljete poruku putam neke od kontakt formi, vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim osobama ili tvrtkama, osim ako je drugačije navedeno u Pravilima privatnosti ili na stranici Korištenje kolačića.

Ukoliko ste prijavljeni za primanje naših novosti, ovisno o podacima koje ste unijeli (obavezna je samo e-mail adresa), svi podaci unešeni prilikom prijave čuvaju se na platformi MailChimp i podložni su njihovim Pravilima privatnosti.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, komentar i popratni metapodaci se čuvaju neodređeno dugo, iz razloga kako bismo mogli prepoznati i odobriti buduće komentare iste osobe umjesto da budu zadržani na popisu za provjeru u okviru borbe protiv neželjenih pošiljatelja i spam-a.

Za korisnike koji se registriraju na web stranici (ako takvih bude), također pohranjujemo osobne podatke koje takav korisnik navede prilikom popunjavanja svog korisničkog profila. Svi korisnici imaju mogućnost uvida u te podatke, ispravljanje i brisanje istih (osim što ne mogu promijeniti njihovo korisničko ime). Administrator web stranice također može vidjeti i uređivati navedene podatke.

Koja prava imate u vezi s vašim podacima

Ako imate korisnički račun na ovoj stranici, ili ste ostavili komentar, možete zahtjevati da vam pošaljemo pregled svim vaših osobnih podataka koje imamo o vama, što uključuje sve podatke koje ste nam i sami dostavili.

Možete zahtjevati da obrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obvezni čuvati iz administrativnih, zakonskih ili sigurnosnih razloga.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja se mogu provjeravati putem automatskog sustava za detekciju neželjenih sadržaja (spam-a) AKISMET za koji vrijede njihova Pravila privatnosti.

Naše kontakt informacije

Evol d.o.o.
Telefon: + 385 1 6185 260
Fax: +385 1 6185 261
E-mail: info@evol.hr
Adresa: 
Buzinski prilaz 10, HR-10010 Zagreb, Republika Hrvatska

Dodatne informacije

Naziv tvrtke: Evol d.o.o.
Sjedište: Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb
Tvrtka registrirana na: Trgovački sud u Zagrebu, 2004. godine

MBS: 080482586
MB: 1802844
OIB: 01156432877
PDV ID: HR01156432877
Poslovna banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
Sjedište banke: Petrinjska 59, 10000 Zagreb
IBAN: HR2724840081103632495
Swift: RZBHHR2X
Uprava: Zoran Senčar (jedini osnivač)

Kako štitimo vaše podatke

Svi vaši osobni podaci koje smo obvezni prikupljati i čuvati ili su nam potrebni za našu buduću korespodenciju se čuvaju u digitalnom i/ili papirnom obliku na računalima tvrtke ili u arhivima tvrtke. Računala i računalna mreža su zaštićeni vatrozidom (firewall), antivirus/antimalware softverom, lozinkama i enkripcijom gdje je to moguće. Uredski arhivi se nalaze u zaključanom prostoru, u zgradi s video nadzorom i kontrolom pristupa.

Ostalo

Korištenjem web stranica www.evol.hr smatra se da je korisnik u svakom trenutku upoznat s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Evol d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na korištenje istih u skladu s našim pravilima o korištenju kolačića.

Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili čitati podatke koje je prethodno pohranila u vašem web pregledniku u obliku kolačića. Ovdje možete kontrolirati koje kolačiće želite prihvatiti.

Ovi kolačići služe za praćenje broja posjetitelja naše web stranice i s koje poveznice su došli, kako bismo bolje razumjeli tko su naši posjetitelji i poboljšali performanse naše stranice.

Google Analytics koristi slijedeće kolačiće na ovoj web stranici
  • _ga
  • _gid
  • _gat_gtag

Odbij sve usluge
Prihvati sve usluge